Cine suntem?

Grosvenor SCM, parte a grupului britanic Grosvenor Associates Corporation din 2005, este partenerul tău de încredere pentru soluţii complete dedicate industriilor de electronică şi electrotehnică, automotive, prelucrări metalice, textilă şi a materialelor plastice printr-un vast portofoliu de produse, prin serviciile sale profesionale, prin promptitudine şi flexibilitate.

Scurt istoric

Peste 10 ani experienţă în domeniul industrial!

Ca urmare a investiţiei grupului britanic Grosvenor Associates Corporation, Grosvenor Electronics vine pe piaţa românească beneficiind de experienţa grupului pe pieţele internaţionale şi totodată cu servicii îmbunătăţite prin promptitudine şi flexibilitate, ceea ce a dus de la un portofoliu de clienţi format din mici producători locali la un portofoliu extins constând în companii multinaţionale.

Dezvoltare

Soluţii complete pentru clienţi internaţionali

În anul 2012, prin reorganizarea activităţii grupului s-a înfiinţat o nouă firmă, Grosvenor SCM (Supply Chain Management), preluând astfel o mare parte din activitatea firmei Grosvenor Electronics şi continuând totodată să furnizeze produse şi servicii de calitate. La sfârsitul anului 2013, compania Grosvenor SCM a completat prezenţa în Europa cu deschiderea unui birou cu depozit propriu în Ucraina, iar în 2015 se deschid biroul şi depozitul din Serbia.

Servicii şi aplicaţii

Furnizor de produse şi sisteme dedicate

Experienţa acumulată de-a lungul anilor a transformat Grosvenor SCM într-un partener de încredere pe piaţa din România, atât pentru companiile mici şi mijlocii, cât şi pentru companiile multinaţionale din industria de automotive, electronică şi electrotehnică. Clienţii noştri se bucură de o gamă largă de produse dezvoltate de către producători cu renume internaţional, însoţite de servicii de logistică şi consultanţă tehnică de cea mai bună calitate.

Galerie foto

GROSVENOR în cifre

Serviciile şi aplicaţiile profesionale pe care le oferim clienţilor noştri sunt bazate pe o experienţă îndelungată în domeniu. Prin echipa noastră de specialişti, aducem pe piaţa din România produse de calitate create de parteneri de încredere, cunoscuţi în întreaga lume.

10 ani experienţă
14 angajaţi
peste200 clienţi
peste450 furnizori
peste50000 produse

Certificări

Grosvenor SCM este partenerul tău certificat în Coordonarea şi Supravegherea EPA, în Achiziţionarea, păstrarea şi vânzarea de produse pentru industria electronică şi alte industrii asociate şi în Managementul lanţului de aprovizionare.

Capacitation Certificate
Tip fişier: PDF, Dimensiune: 274.0 KB
Certificat pentru Sistemul de management
Tip fişier: PDF, Dimensiune: 378.7 KB

Grosvenor.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >